VVS-installatør med garanteret kvalitet

VVS installatør laver blandt andet modernisering af badeværelser

Autoriseret VVS-installatør i Storkøbenhavn

VVS-installatør, gas-og vandmester, blikkenslager – kært barn har mange navne, men håndværket er det samme. Hos Gliese udfører vi alle opgaver inden for VVS-installationer og reparationer i København og omegn. Og med over 60 års erfaring som et autoriseret VVS-firma, kender vi til de gamle rørinstallationer i Københavns ældre bygninger. Med vores indgående kendskab kan vi løse opgaverne effektivt og med en høj faglighed.

Skal jeres forening have skiftet alle faldstammer, flyttet radiatorer eller er der et vandrør, som drypper i kælderen? Så kan I stole på, at vi kan løse det. Vi rykker også ud til akutte problemer, så I ikke skal undvære varme i de kolde vintermåneder eller stå med et sprunget vandrør en hel weekend.

Vores VVS døgnvagt er bemandet hele døgnet alle 365 dage på året, og vi rykker ud på Amager, Storkøbenhavn og hos faste kunder.

Gliese som fast VVS-samarbejdspartner til foreningen

Vi tilbyder VVS servicearbejde til alle typer af foreninger; både ejer-, leje- og andelsforeninger i Storkøbenhavn. Når I har Gliese som jeres faste VVS-firma, ved I, at I altid har en kompetent håndværker klar til at rykke ud til akutte problemer. Vi hjælper selvfølgelig også med både små opgaver og større renoveringer i ejendommen. Vi rådgiver jer til de bedste løsninger, så ejendommens rørinstallationer kan holde mange år frem. Kontakt os for at hør fordelene ved vores samarbejde.

Vores blikkenslagerarbejde indeholder blandt andet

  • Generelt servicearbejde
  • Vedligeholdelse af VVS i ejendomme
  • Renovering og udskiftning af faldstammer
  • Reparation af varmt- og koldtvandsrør
  • Modernisering af køkkener og badeværelser
  • Varmemesterordning til foreninger

VVS-FUNKTIONSTEST

Ønsker du et VVS-funktionstjek ved fraflytning? Vi tjekker, at installationerne virker, og at der kommer vand ud af vandhanerne.
Med vores VVS-funktionstjek, kan du trygt sælge din lejlighed.

Vil du have mere info? Ring til os på  32 54 09 21

Vi har over 60 års erfaring inden for tagrenovation og kloakarbejde.
SE HVAD VI ELLERS KAN HJÆLPE MED
Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med jeres næste VVS-opgave. Stor som lille.
SE VORES KONTAKTIONFORMATIONER