Totalservice med garanteret kvalitet

VVS-firma med garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed

Vi har leveret VVS-installationer og håndværk af høj kvalitet siden 1950. Vi har mange faste kunder, og flere af dem har været med fra starten. Det er vi meget stolte over. Vi ved, at glade kunder anbefaler os videre, og derfor stræber vi altid efter at udføre vores arbejde med den højeste faglighed og kvalitet. Flere af vores svende har fejret 25 og 40 års jubilæer. Det er vores garanti til jer for, at vores medarbejdere er erfarne, loyale og vægter godt håndværk højest.

Medlem af TEKNIQs VVS Garantiordning

Vi sætter kvalitet højest på dagsordenen, og derfor er vi medlem af TEKNIQ, Dansk VVS Garantiordning. Vi stræber efter at give dig den bedste service, men skulle der mod forventning opstå en uoverensstemmelse, har du mulighed for at anke til Ankenævnet for Tekniske Installationer.
Læs mere om Garantiordningen her.

Medlem af Danske Kloakmestre

Vi er medlem af Danske Kloakmestre for at sikre vores medarbejdere de bedste vilkår. Igennem Danske Kloakmestre, er vores kunder dækket af deres garantordning, som dækker eventuelle tab efter mangelfuldt kloakarbejde på kundens ejendom. Det betyder for dig, som kunde, at eventuelle uoverensstemmelser kan løses gennem garantiordningen.
Find mere info om Danske Kloakmestre her.

Gliese er medlem af TeKNIQs garanti

Vi er medlem af