VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE

Jørgen Gliese

Jørgen Gliese

Aut. gas- og vandmester
Thomas Graae

Thomas Graae

Overmontør, aut. gas- og vandmester, aut. kloakmester, ingeniør
Anne Sophie Gliese

Anne Sophie Gliese

Kontor
Marianne Jensen

Marianne Jensen

Bogholder

Ring til os på 32 54 09 21

VVS-firma med over 60 års erfaring

Hos Gliese hjælper vi både ejendomsforeninger og private med store og små opgaver inden for VVS-, tag- og kloakarbejde på Amager samt i København og omegn.

Det hele begyndte i 1950 på Amager

Erik Gliese grundlagde Gliese A/S den 9. maj 1950 som et lille VVS-firma på Amager, hvor han og den første svend servicerede en større boligejendom på den lille københavnske ø.

I 1970'erne fræsede blikkenslagerne ud til kunder fordelt over Amager og sågar hele København på Long John cykler med tagrender og badeværelsesvaske stablet på ladene. I 1976 overtog Eriks to børn Jette og Jørgen VVS-firmaet og førte den gode service videre.

Meget er sket siden – der er kommet flere medarbejdere til, og vores professionelle håndværkere har fået opgraderet cyklerne til varevogne. I dag har vi over 20 dygtige medarbejdere, som udfører alt lige fra kloakarbejde til VVS- og tagreparationer på mere end 300 ejendomme i hele Storkøbenhavn.

Et VVS-firma du kan stole på

Vi vil være førende og yde den bedste service. Derfor samler vi i Gliese på de dygtigste medarbejdere. Vi stiller høje krav til os selv, for at vi kan levere de bedste resultater hos jer. Vi værner om vores kunder og vores medarbejdere, og derfor har flere af vores svende kunne fejre 25 og 40 års jubilæer. Dette er vores garanti for, at I altid får en svend ud, som både er kompetent, møder til tiden og skaber resultater af høj kvalitet.

Se om vi har ledige stillinger

Skilt på Glieses kontor