Kloakmesterarbejde af højeste kvalitet

Autoriseret kloakmester i København og omegn

Vi har over flere års erfaring med autoriseret kloakmesterarbejde på Amager, København og i Storkøbenhavn. Vores mange års erfaring med kloakmesterarbejde har givet os et dybdegående kendskab til det underjordiske København, rørtyper og de gældende reglementer på området. Det betyder, at vi ved, hvordan vi bedst vedligeholder og reparerer kloakkerne. Det er din garanti for, at vi altid udfører autoriseret kloakmesterarbejde af høj kvalitet. Vi kender og overholder alle regler, og når vi skal udføre større kloakarbejde, indhenter vi altid de nødvendige godkendelser.

Spurter rotten rundt i kloakken under jeres lejligheder, eller er der brug for oprensning af kloakken?

Gliese er autoriseret kloakmester, og vi har flere dygtige medarbejdere, som er klar til at hjælpe med små og store kloakopgaver. Når I opdager, at rotten er på besøg i kloakken under jeres ejendom, så skal vi nok skaffe jer af med skadedyret og reparere kloakskaderne.

Det er vigtigt for enhver ejendom, stor som lille, at have et velfungerende kloaksystem. Derfor tilbyder vi også, at stå for den daglige service og vedligeholdelse af kloakken i jeres ejendom. Med mange års erfaring som kloakmester i København, kan I stole trygt på, at vi kan vedligeholde og reparere jeres kloak. 

Vi er medlem af Danske Kloakmestre - Læs mere om vores garanti her

kloakdæksel til kloakarbejde

Vi udfører blandt andet følgende kloakmesterarbejde

  • Serviceaftale på oprensning af pumpebrønde, overfladebrønde og kloakker
  • Reparation af kloakker
  • Daglig service
  • Skadedyrservice
  • TV-inspektion
Vi har mere end 60 års erfaring inden for VVS- og kloakarbejde.
SE HVAD VI ELLERS KAN HJÆLPE MED
Kontakt os og få hjælp til at få bugt med rotten eller reparation af kloakken.
SE VORES KONTAKTIONFORMATIONER